Open Coffee Lier @ Peugeot Garage Nova

Fotoreportage...

Lier: De voorlaatste Open Coffee van dit jaar ging door in de @ Peugeot Garage Nova. Een zestigtal ondernemers schreven zich in voor dit netwerk event. Voor deze speciale aangelegenheid was de showroom één uur vroeger open.

Nieuwe Peugeot 508 in avant-première
Dave Cools, organisator van dit event, verwelkomde de bezoekers.
Nadien volgde een korte voorstelling van het bedrijf.
“Bij Peugeot Garage NOVA kan u sinds 1946 terecht voor de aankoop, onderhoud en herstelling van uw nieuwe en tweedehandswagen. Wij zijn een familiebedrijf dat ondertussen aan de 3de generatie toe is waar klantentevredenheid centraal staat.”
“Als officieel Peugeot verdeler hebben we het genoegen om u tijdens deze Open Coffee de nieuwe Peugeot 508 in avant-première te mogen voorstellen.”

Old timers
Tijdens  het netwerk event kon je een bezoek brengen aan de oldtimerverzameling achteraan in de showroom.

Open Coffee in december 2018
Volgende Open Coffee, de laatste van dit jaar, gaat door op donderdag 13 december bij de firma Steylaerts Schollebeekstraat 29 - 2500 Lier. Steylaerts is vooral gekend voor zijn badkamer renovatie.

Open Coffee
Een Open Coffee is een samenkomst van zelfstandige ondernemers die formeel, maar op een vriendelijke en laagdrempelige manier, willen netwerken tijdens een kop koffie. Meer informatie: www.open-coffees.be
“Maandelijks komen we samen om in een ongedwongen sfeer kennis te maken en onze bedrijven voor te stellen. Je kan in Lier terecht op de tweede donderdag van de maand (uitgezonderd feestdagen), telkens op een andere locatie”, zegt organisator Dave Cools. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 
         

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet