‘Oboelo’ bij Lierse Kempenzonen

Lier: In de vroegere bureelruimte van K Lierse SK heeft Anneleen Goedemé een coworking space ingericht. Naast de grote coworking ruimte in de vroegere VIP Lounge, is er nog een focus ruimte voorzien. Ook zijn er drie vergaderruimten beschikbaar. Eén  voor twee tot vier personen, één andere voor vier tot zes personen en de grootste voor zes tot tien personen.

“Mijn man die actief is in de IT-sector werkt regelmatig van thuis uit. Hij vertelde mij dat hij problemen had om zich te kunnen concentreren. Toen ontstond bij mij het idee om een coworking space te realiseren. Dat is een plaats waar je een ruimte kunt huren om te werken. Dat kan heel interessant zijn voor ondernemers die geen eigen kantoorruimte hebben of zelfstandigen die heel veel op de baan zijn en dus niet permanent een kantoor nodig hebben. Een dergelijk project bestaat in Antwerpen, Brussel en Mechelen. In Lier bestaat er nog geen initiatief dat zich enkel met coworking  toespitst. Tijdens mijn zoektocht naar een geschikt pand kwam ik bij de mensen van Lierse-Kempenzonen terecht. Het nieuwe management vond dit een goed idee gezien ze de zakenmensen terug in het stadion willen brengen om zo terug wat leven in dit gebouw te brengen”, zegt zaakvoerder  van Oboelo Anneleen Goedemé.
“Einde vorig jaar, toen de besprekingen afgerond waren heb ik alles gerenoveerd, opgefrist en herschilderd. Ook al het meubilair is nieuw. Gezien mijn opleiding als kinesist hecht ik groot belang aan ergonomie. Ook gezondheid speelt een grote rol. Voor de coworkers is er buiten koffie thee en water ook fruit gratis ter beschikking. Voor frisdrank en snoep moet je betalen. Ook aan ontspanning is gedacht. Om even te verpozen is een zaaltje met pingpong tafel voorzien”, voegt  Anneleen er nog aan toe.

Meer informatie en tarieven kan je vinden op https://oboelo.be/ of info@oboelo.be telefoon
0478 30 58 64  (MSL/foto’s MSL)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet