Koningshooikt: Tijdens een uitgebreide receptie dankte de Dorpsraad van Koningshooikt de
talrijke vrijwilligers die zich belangeloos inzetten in het verenigingsleven en ook daarbuiten.

Fotoreportage...

In zijn toespraak bracht voorzitter Dirk Frans ook hulde aan de overleden erevoorzitter Achiel Aertgeerts en Julien Van Deuren, bestuurslid van Samana.  “Door hun overlijden zijn we ongetwijfeld twee steunpilaren verloren. Bij hun afscheid kwam ook weer naar voren wat zij los van hun job hebben kunnen betekenen voor anderen en binnen onze gemeenschap. Net zoals zovele anderen waren zij vrijwilligers voor het leven. Voor mezelf persoonlijk, zullen zij steeds een voorbeeld en inspiratiebron blijven.”
“Ik dank heel graag alle leden van de Dorpsraad, jullie als bestuurders en leden van de verschillende verenigingen van Koningshooikt. Steek een dikke pluim op jullie hoed en doe zo verder!”, besluit de voorzitter.

“Gisteren werd de start gegeven van de  Week van de Vrijwilliger 2019. Een week om alle vrijwilligers te bedanken. Te bedanken voor hun niet-aflatende inzet . Het kan gaan binnen de eigen vereniging die  culturele, sportieve, sociale activiteiten ontplooit voor de gemeenschap. Of voor een goed doel, of voor de buurt, voor bepaalde categorieën van mensen, of om de Stad te helpen bij het realiseren van bepaalde doelstellingen.  Eén ding hebben al deze vrijwilligers gemeen: zij doen het uit vrije wil, in hun vrije tijd, onbezoldigd  en met veel inzet en enthousiasme”, stelde burgemeester Fran Boogaerts.
“Mensen zoals jullie zijn er te weinig. Jullie zijn een voorbeeld voor iedereen en ik sluit mij graag aan bij de voorzitter van de Dorpsraad  met mijn heel oprechte dikke merci  voor de inzet, de hulp, onbaatzuchtig en gratis, dag in dag uit. In naam van het Stadsbestuur en in mijn persoonlijke naam bedankt  voor uw  inzet. Ik hoop  en ben ervan overtuigd nog vele jaren op jullie te mogen rekenen. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet