Soroptimisten ‘Lier de Zilveren Knoop’ steunen Borstkliniek UZA met drieduizend euro

Lier: De Soroptimisten club’ Lier de Zilveren Knoop’ schonk drieduizend euro aan de Borstkliniek van het Universitair ziekenhuis Antwerpen. “Dit is de opbrengst van ons tweede aperitiefconcert ‘Winterwende’ dat we inrichtten in de Jezuïetenkerk in Lier”, zegt Veronique Decat voorzitter van de  Soroptimisten ‘Lier de Zilveren Knoop’.
De Borstkliniek UZA begeleidt mensen met borstkanker op medisch, maatschappelijk en psychologisch vlak, gedurende hun ganse zorgtraject.

Soroptimisten zitten niet stil
“Op het huidige ogenblik kunnen wij reeds onze volgende activiteit aankondigen. We gooien het over een totaal andere boeg. We gaan de komische toer op met Arnout Van den Bossche met zijn show: ‘Burn out voor beginners’. Deze voorstelling gaat door op 15 maart 2019 om 20uur in zaal Vredeberg te Lier. Uiteraard hebben we ook hiervoor een goed doel voor ogen. De opbrengst gaat naar ‘Osjosma ‘, een weeshuis in Haïti. We kozen voor dit doel omdat een van onze connecties heeft met de oprichter van dit tehuis. Zo weten we dat de opbrengst zijn doel niet mist”, aldus Veronique Decat. (MSL/foto bewerking MSL)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet