Nieuwjaarsreceptie Vlaams Belang

Fotoreportage...

Lier: Het Vlaams Belang hield zijn nieuwjaarsreceptie in de Lispenaar. Als gastspreker was Filip de Winter uitgenodigd.
In zijn toespraak hekelde afdelingsvoorzitter Bart Verhoeven het actuele en vorige stadsbestuur. Vooral de burgemeester was kop van jut. Ook het nieuwe bestuursakkoord werd meedogenloos in de grond geboord. Tot slot kondigde hij een verjongingsactie in de partij aan. Er wordt een nieuwe jongeren partij opgericht on leiding van Jeffrey van Mieghem.

Filip De Winter stelde dat 2019 een ‘Grand Cru’ jaar zal worden voor Vlaams Belang. Hij verwees naar de successen die in andere Europese landen behaald werden en waar het cordon sanitair werd doorbroken. Hij belichtte ook het vreemdelingen probleem. “Wij gooien het geld zo maar door de ramen. Wij geven steun aan 27.000 vreemde werklozen, wij geven steun aan 18.000 asielzoekers  en wij keren aan 34.000 kinderen van vreemdelingen die in het buitenland leven, kinderbijslag uit”, aldus De Winter. Wat klimaatprobleem betreft stelde De Winter dat dit niet de schuld is van onze eigen bevolking maar van Azië en Afrika waar men zich van vervuiling niets aantrekt. Ook de bevolking aangroei in hoger vermelde continenten zou de klimaatopwarming in de hand werken.
De Winter besloot: “Wij strijden voor het behoud van de democratie. Wij staan voor de scheiding van kerk en staat, gelijkheid van man en vrouw, vrije meningsuiting. Wij komen als enige partij op tegen de Islam die onze westerse wereld bedreigt.” (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet